Onze consulten rond verzuim en re-integratie

Gaan we met onderzoeken en interventies preventief te werk, met consulten rond arbeidsfysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie staan we curatief voor je klaar. Bij verzuim kunnen wij je medewerker binnen 24 uur onderzoeken, diagnosticeren en behandelen. Duurt de afwezigheid langer dan 6 weken? Met het opstellen en uitvoeren van een re-integratieplan werken we aan herstel bij langdurig verzuim.

Onze consulten rond verzuim en re-integratie
  • Spoedconsult | Verzuim

    Binnen 24 uur na jouw onderzoeksverzoek weet je dankzij onze arbeidsfysiotherapeut en/of bedrijfsfysiotherapeut wat er met je medewerker aan de hand is, hoe lang de hersteltijd duurt en welk behandeltraject nodig is.

  • Consult | Re-integratie

    Als na 6 weken verzuim de Wet Verbetering Poortwachter (WVP) intreedt, werken onze arbeidsfysiotherapeut en/of bedrijfsfysiotherapeut samen met de arbo- en bedrijfsarts aan re-integratie van je medewerker.

Waarom spoedconsult? Omdat verzuim om een snelle en accurate aanpak vraagt!

Bij verzuim voelt niemand zich fijn. Medewerkers willen graag weer aan de slag en als werkgever of HR-afdeling verwelkom jij je collega ook het liefst zo snel mogelijk weer op de werkvloer. Om er voor te zorgen dat jouw medewerker niet onnodig lang thuis zit of moet wachten op een consult bij de huisarts of fysiotherapeut bieden wij bedrijven spoedconsulten aan.  Daarbij is jouw medewerker na aanmelding binnen 24 uur door onze fysiotherapeut onderzocht. Welke klacht zorgt voor het verzuim? Welke behandeling is het meest effectief? Welke hersteltijd is er met de klacht gemoeid? En kan de medewerker eventueel vervangende arbeid verrichten? Bij Ter Harmsel geven we je gegarandeerd binnen 24 uur antwoord op al deze vragen en 

Met een quick check onderzoeken en diagnositiceren onze arbeidsfysio’s jouw medewerker. Daarna brengen we jou meteen van de uitkomsten op de hoogte. Als werkgever betaal je alleen voor dit eerste spoedconsult. Waar nodig zullen we de meest effectieve behandeling direct inzetten. Omdat het hier om fysiotherapie gaat, kan jouw werknemer de kosten bij aanwezigheid van een (aanvullende) verzekering vergoed krijgen. 

Met spoedconsultatie  zorgen we dat jouw medewerker zo snel mogelijk weer vitaal en inzetbaar wordt en helpen we jou als werkgever grip te houden op verzuim. 

Ter Harmsel Bedrijfsvitaliteit

Gebruik maken van onze expertise rond verzuim en re-integratie?

In welke branche je ook actief bent Wij begeleiden jou naar bedrijfsvitaliteit
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 06 - 39 369 477
Mail ons: info@terharmselbedrijfsvitaliteit.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:30 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.