Onze interventies rond bedrijfsvitaliteit

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek rond bedrijfsvitaliteit kunnen we tal van interventies inzetten. Dit is maatwerk, omdat elke organisatie, elk team en elk individu andere knelpunten ervaart. Voor elke belemmering bieden we de juiste interventie in groeps-, team- of individueel verband.

Onze interventies rond bedrijfsvitaliteit
 • Teamcoaching

  Tijdens een eerste meeting bepalen we vitaliteitsdoelen met het team binnen jouw organisatie. Daar maken we een plan van aanpak voor, dat we tijdens periodieke teambijeenkomsten blijvend monitoren. Waar nodig sturen we bij.

 • Werkplekinstelling

  Een ergonomische werkplek is essentieel voor medewerkers met een zittend beroep. Zowel om hun werk goed uit te kunnen voeren als om klachten te voorkomen. Afgestemd op lichaam en specifieke functie stellen wij werkplekken optimaal in.

 • Workshops & Lezingen

  Welk thema rond vitaliteit heeft op jouw werkvloer extra aandacht nodig? Met een lezing of workshop spelen we daar perfect op in. We geven informatie en advies op interactieve wijze. Een hand-out met de belangrijkste info en tips delen we na afloop uit.

 • Werkplektraining

  We analyseren op jouw bedrijf de precieze handelingen van medewerkers. Die trainen we daarna individueel of in groepsverband in hun dagelijkse werkomgeving. Aanleren van ergonomisch uitvoeren van specifieke werkzaamheden is het doel.

 • Leefstijlcoaching

  Als een medewerker vastloopt rond leefstijl, gaat onze leefstijlcoach met hem of haar in gesprek. Als de knelpunten duidelijk zijn, formuleren we reële doelen en een stappenplan. Met periodieke coachconsulten realiseren we gedragsverandering.

Neem direct contact op of ontdek alvast de consulten die we bij verzuim kunnen doen!
In welke branche je ook actief bent Wij begeleiden jou naar bedrijfsvitaliteit
Bel ons: 0522 - 29 19 50
App ons: 06 - 39 369 477
Mail ons: info@terharmselbedrijfsvitaliteit.nl
Bezoek ons: J.C. van Andelweg 2
7951 DT Staphorst
(Medisch Centrum Staphorst)
Volg ons:
Openingstijden
Maandag: 07:30 - 21:00
Dinsdag: 07:30 - 21:00
Woensdag: 07:30 - 21:00
Donderdag: 07:30 - 21:00
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 07:30 - 12:00

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 08.30 en 17.00 uur.